Aktuális előadások

Kedves Nézőink!

Reméljük, hogy a járványhelyzet továbbra is kedvezően alakul és színpadunk új évadjában nem kell ismét online térbe vonulnunk.
Reményünk és örömünk kifejezéseképpen összeállítottuk az Öröm Gáláját, melynek címe: „Örüljetek az Úrban szüntelenül! Újra csak azt mondom, örüljetek!” (Filippieknek 4,4)


A Sekrestye Színpad 2023-ban lesz 20 éves, így arra gondoltunk, hogy egy-egy isteni erény fémjelzi majd, nem pont sorban, az elkövetkezendő 3 évadunkat. Most a REMÉNY évadát nyitjuk meg, az Öröm Gálájával. Első előadásunk plakátja fent látható.

A későbbiekben:

  • Folytatjuk Boldog Brenner Jánosról szóló színdarabunk előadásait, igény szerint rövidített változatban is.
  • Több felkérést kaptunk a fatimai Mária-jelenéseket bemutató „Szeplőtelen Szívem diadalmaskodni fog!” (Fatima) című színdarabunk előadására, így felújított változatban újra láthatják majd Kedves Nézőink. (A járványhelyzet miatt a meghívások közül, sajnos csak Pannonhalmára jutottunk el, 2020. március 7-én.)
  • 2020. május 18-án ünnepeltük Szent II. János Pál pápa 100. születésnapját, ezért tervezzük egy róla szóló saját színdarab bemutatóját.

Kérjük, amennyiben felkeltettük érdeklődésüket előadásaink iránt, kövessék honlapunkon és Facebook-oldalunkon híreinket!

Scroll to Top