Nekünk írták

Nekünk írták

Sztancsikné Losonci Tímeának küldött üzenetekből:
"AZ ISTENSZERETŐKNEK MINDEN A JAVUKRA VÁLIK" - A 2018. július 22 -ei 15 éves Gálaműsor előadásról:

Sztancsikné Losonci Tímeának küldött üzenetekből:

 

Huszár Anna:

Nagy öröm volt nekünk a ti szeretetteljes előadásotok, és ittlétetek. Nagyon élveztem!

Harkai Gábor atya:
Kedves Timi!

A tinnyei katolikus közösség egy kis létszámú plébánia. A templom búcsúját eddig nem igazán ültük meg. Az idei Szent Anna napot, közösségünk ünnepét, előadásotokkal segítettétek méltón megülni. Közösségünk és a magam nevében is köszönöm, hogy ide utaztatok, vállaltátok az előkészületek fáradalmait és megajándékoztatok minket előadásotokkal. Köszönöm szépen Péter atyának is, hogy elkisért benneteket és megtartotta az ünnepi szentmisét. Isten áldása kísérje további munkátokat.

Szeretettel és köszönettel:
Harkai Gábor tinnyei plébános

Balatinecz Éva:
Akár a gyermek, aki Isten akaratából a teremtett világ boldogítására jön, úgy született meg 15 évvel ezelőtt Csepelen a Sekrestye Színpad. Mi, akik követjük az önkéntesekből álló amatőr csoport életét, /esetleg magunk is tettünk már hasonló kísérleteket/ tudjuk értékelni és igazolni azt az erőt, akaratot, elszántságot, nehézségeket és örömöket, amelyek egy ilyen közösség 15 évét meghatározzák. Az értéket közvetítő előadásaitok száma, igényessége, érettsége a szerepléseitek alkalmával érezhetően formálódik, fejlődik.

A színházi előadások mércéje a katarzis-élmény, a „gyümölcs”, amely nálatok egyre jobban érik és tükrözi a szereplők magabiztosságát, szövegtudását, játékát a színpadon. Előadóitok már nem szolgálatnak érzik vállalt feladatukat, hanem az átadás öröme sugárzik felénk. Vezetőtök, Timi elköteleződése, egész személyisége, írói, rendezői és előadói tehetsége nagy kincs a csoport életre hívásában és megtartásában.

Vivi ezermestersége és hangtechnikusi ügyessége Andrissal karöltve, valamint a társulati tagok részéről a maximális erőbedobás (főleg mindenkinél azon a területen, amivel a legjobban tud segíteni), mind-mind hozzájárultak ahhoz, ahová Színpadotok eljutott! Csepel, a Sekrestye Színpad példaértékű a ma még bátortalan hívő emberek és közösségek számára. Kedves 15 éves serdülő Sekrestye Színpad! Kívánom, hogy teljék sok örömötök e nemes vállalásotokban, hogy mi is veletek együtt tudjuk dicsérni Isten országát!

Üdvözlettel: egy lelkes rajongótok Éva

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Scroll to Top